Home

Welkom op de website van Gezinsbond Deurle - Latem

Beste bezoeker van onze website

Omdat het gezin de mooiste uitvinding is die mensen ooit aan elkaar gegeven hebben, zet de Gezinsbond zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel.

Als afdeling van de Gezinsbond zijn wij, met méér dan 430 leden-gezinnen, één van de grootste verenigingen van Sint-Martens-Latem (Latem en Deurle)

Onze vereniging is pluralistisch en democratisch samengesteld, los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin. Zowel grootouders, gezinnen zonder of met één of meerdere kinderen, eenoudergezinnen, gehuwden, samenwonenden en nieuw samengestelde gezinnen zijn bij de Gezinsbond welkom!

Wij ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving. Onze belangrijkste opdracht is opkomen voor een gezinsvriendelijk klimaat in onze samenleving. Dit zullen we elk jaar opnieuw doen via een mooi aanbod van activiteiten en diensten. En het doet goed te zien dat (groot)ouders met hun (klein)kinderen deelnemen aan tal van onze activiteiten.

Onze werking steunt op twee pijlers:

Enerzijds zorgen wij jaarlijks voor een aantal activiteiten die een brede waaier van interesses bestrijken, van spel over bezoeken aan interessante gebeurtenissen, educatieve onderwerpen tot socio-culturele ontmoetingen, en dit voor alle leeftijdsgroepen, maar steeds met aandacht voor zowel volwassenen als kinderen.

Daarnaast verzorgen wij een aantal diensten zoals daar zijn: kinderoppasdienst, gezelschapsdienst (ism seniorenadviesraad,ziekenzorg en OCMW) kortingskaarten, NMBS-passen, kortingen op GSM- kaarten, bioscoopkorting, kortingen via de "lidkaart waarmee je spaart" op diverse activiteiten en bij lokale handelaars. Je vindt details hierover via de link “Voordelen Lid” op deze site.

Gezinsbond Deurle-Latem is ook permanent lid van de "Koepel van raden en verenigingen van Latem en Deurle", die jaarlijks één groter evenement organiseert.

Wij hopen met onze website, naast onze andere communicatiekanalen, een maximaal aantal geïnteresseerden te bereiken.(zie onze links “contact” en “lidmaatschap”).

De Gezinsbond afdeling Deurle-Latem is een dynamische ploeg van enthousiaste mensen waar ook jij deel kan van uitmaken. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Iedereen die zich wil engageren is dus meer dan welkom!

Tot binnenkort op één van onze activiteiten,Jacky Van den Bossche

voorzitter

Jacky.Vandenbossche@gezinsbond-deurle-latem.be