Komende activiteiten

Op facebook meer info over de activiteiten

“Stress bij kinderen.”

Donderdag 17 Oktober ‘19 – 20u

Centrum de Vierschaar

Xav. de Cocklaan 5

Deurle

“Stress bij kinderen”

De Gezinsbond Deurle-Latem organiseert samen met Het Huis van het Kind, en in samenwerking met alle plaatselijke scholen en oudercomités, een infoavond. 1 op 3 kinderen tussen 3 en 12 jaar heeft stress. Stress hebben is normaal, er is niets mis met een portie stress, maar je moet wel waken over een gezond evenwicht. Jonge kinderen hebben hun eigen leventje: school, vriendjes, familie, hobby’s… Dit kan voor stress zorgen waardoor zij boos, hangerig of huilerig kunnen zijn.


Stressbijkinderen2019.pdf

“19de wa(nd)felavond.”

Zondag 27 Oktober ‘19 – 15u45

Centrum de Vierschaar

Xav. de Cocklaan 5

Deurle

“19de wa(nd)felavond”

Wandelaars starten vanaf 15.45 tot 16.45u aan het Centrum De Vierschaar, Xaveer de Cocklaan 5, Sint-Martens-Latem. We hebben een route voorzien waarbij laarzen, een zaklamp en een fluohesje nuttig zijn. Jong en oud kunnen meewandelen. Niet-wandelaars zijn ook welkom. Zij kunnen, vanaf 17u, de onweerstaanbare wafels proeven.

wandfelavond2019.pdf

“kinderen aan de kookpot.”

Dinsdag 25 Oktober ‘19 – 14u

Oude Brouwerij

Dorp 24

9830 -Sint -Martens-Latem

“kinderen aan de kookpot”

Koken met kinderen is een onvergetelijk moment. Iedereen beleeft er plezier aan. De keuken zal er wel iets rommeliger uitzien en het koken zal net iets langer duren dan gewoonlijk. Maar het is des te leuker. We maken allerlei lekkers om ter plaatse op te eten.

kokenmetkinderen2019.pdf