Komende activiteiten

Op facebook meer info over de activiteiten

Jaarprogramma 2020.pdf

GEANNULEERD wegens Corona crisis !

“Kinderen aan zet”

Zondag 22 Maart ‘20 – 13u30

Leietheater, Brielstraat 8

9800 Deinze

Gezinsfestival "Kinderen aan zet"

De Gezinsbond ijvert al 10 jaar voor een kindnorm in het beleid. Daarom organiseren wij een groot gezinsfestival ‘Kinderen aan zet’. Gezinnen kunnen deelnemen aan een parcours van allerlei activiteiten (workshops, theater, muziek, bewegen, voorlezen...) binnen de thema's van de kindnorm. Alle leeftijden zullen hun gading vinden! Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk.


kinderen aan zet.pdf

GEANNULEERD wegens Corona crisis !

“Juwelen maken”

Dinsdag 7 april ‘20 – 10u00

Oude pastorie

Dorpsstraat 39

9831 Deurle


“Juwelen maken”

Zin om samen met je kind een paar mooie oorbellen of armbandjes te maken? Emmy Van Herreweghe begeleidt ons en voorziet het nodige materiaal. Na twee uur workshop stap je naar buiten met een heel concreet resultaat: zelfgemaakte juweeltjes die volledig op jou zijn afgestemd.

Uitnodiging Juwelen maken.pdf

GEANNULEERD wegens Corona crisis !

“Gerechtsgebouw in Gent, een open huis ”

Woensdag 8 april ‘20 – 14u30

Gerechtsgebouw

Opgeëistenlaan 401

9000 Gent


“Gerechtsgebouw in Gent, een open huis

Geert Cheyns, ex-voorzitter van de politierechtbank, loodst ons op een heldere en levendige manier doorheen gerechtsgebouw en rechtspraak. De rondleiding door het gerechtsgebouw doorspekt hij met sappige anekdotes en interessante weetjes. Nieuwe inzichten over onze justitie doe je hier op uit eerste hand.

Uitnodiging Gerechtshof.pdf

GEANNULEERD wegens Corona crisis !

“Zingen met Ingeborg”

Vrijdag 24 April ‘20 – 20u

Sint-Aldegondiskerk

9831 Deurle

Koepelorganisatie: "Zingen met Ingeborg"

‘Zingen met Ingeborg’, is opgebouwd rond haar cd ‘Where the sky touches the sea’. De titel refereert naar ‘iets magisch’ dat kan gebeuren als mensen samen zingen. Ingeborg zingt samen met een twintigtal koorleden en wordt begeleid door Tom Van de Venne met gitaar en keyboard. De Gezinsbond Deurle-Latem is voor de 9e keer de stuwende kracht achter dit koepeloptreden.


Ingeborg2020.pdf